Alarmopvolging

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde, daarom is snelle en een professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve middelen zijn wij klaar voor de doorgewinterde dief. Al onze surveillancewagens zijn uitgerust met GPS, daardoor kunnen wij na een melding razendsnel berekenen welke surveillancewagen het dichtst bij is. De aanrijdtijden zijn daardoor standaard zeer kort. Eenmaal ter plaatse handelt onze surveillant de melding adequaat af, indien nodig schakelt hij hulpdiensten in. Na afloop ontvangt u indien gewenst een digitale rapportage.

Hanze Security zal de in te zetten medewerkers laten behoren tot een vaste kern van medewerkers, evenals de medewerkers welke behoren tot de reserve capaciteit. Wij realiseren ons dat dit belangrijk is voor de continuïteit en de werkbaarheid van de opdrachtgever en streven dit met hetzelfde hoogste belang na.

Wij leveren onze diensten voornamelijk in de volgende provincies : Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, en Utrecht.

 

Daarnaast zijn wij ook te vinden in Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Dalfsen, Ommen, Raalte, Arnhem, Kampen, Dronten, Hattem, Amersfoort, Heerde, Nijverdal, Heino, Olst, Wijhe, Wezep.

Voor een vrijblijvende offerte m.b.t onze alarmopvolging kunt u contact opnemen met Hanze Security.