Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging van Hanze Security biedt veel voordelen, naast optimale beveiliging van uw bedrijventerrein, deelt u de kosten met naburige bedrijven.

De surveillanten van Hanze Security letten op. Wij kijken bijvoorbeeld of er geen ramen open staan bij uw pand, of de openbare verlichting het doet, of zich geen verdachte situaties in de omgeving voordoen. Mocht er iets niet in orde zijn, dan zal de surveillant actie ondernemen en indien nodig contact opnemen met de hulpdiensten. Daarnaast volgen wij vanzelfsprekend alarmmeldingen op.

Dankzij de collectieve beveiliging zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand en die van uw buren goed zijn beveiligd. Daarnaast biedt de collectieve beveiliging u een groot kostenvoordeel. U deelt immers de kosten met naburige bedrijven die ook zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging. Zo bent u efficiënt én economisch beveiligd.

Wij leveren onze diensten voornamelijk in de volgende provincies : Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, en Utrecht.

 

Daarnaast zijn wij ook te vinden in Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Dalfsen, Ommen, Raalte, Arnhem, Kampen, Dronten, Hattem, Amersfoort, Heerde, Nijverdal, Heino, Olst, Wijhe, Wezep.

Voor een vrijblijvende offerte m.b.t onze collectieve beveiliging kunt u contact opnemen met Hanze Security.